ST-läkare

Medicinkliniken, Reumatologen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Till vår reumatologmottagning söker vi nu ytterligare en ST-läkare för att möta framtidens krav inom området. Hos oss arbetar i dag fem specialistläkare och fyra ST-läkare.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för reumatologi och teamverksamhet, är öppen för nya idéer och intresserad av att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten. Det krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift, som lägst motsvarande "B-nivå" enligt Europarådets nivåskala. Tidigare tjänstgöring inom andra verksamheter ses som positivt men är inget krav. Stor vikt läggs vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig en bred utbildning i reumatologi. Handledning och kunskapsöverföring ingår som en naturlig del i arbetet, och du får en aktiv roll i utvecklingen och av våra behandlingsmetoder och i vårt kvalitetsarbete. Patientbredden gör arbetet varierande och spännande. Hos oss får du också en individanpassad handledning och introduktion. Du kommer att delta i olika utbildningsaktiviteter varje vecka och vi erbjuder möjlighet till forskning inom Region Jönköpings län och/eller i samarbete med universitetssjukhus. ST-tjänsten läggs upp enligt Socialstyrelsens och SRFs riktlinjer.

Det här får du arbeta med

Som ST-läkare kommer du främst att arbeta inom öppenvård och skaffa dig en bred erfarenhet inom specialiteten. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledaren, där enstaka delar förläggs på en universitetsklinik på annan ort. Du kommer att ingå i ett teamorienterat arbetslag och arbeta i nära samarbete med andra professioner.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av områdeschef Elisabeth Nilwert Heed, 010 – 242 50 84, eller medicinskt ansvarig läkare Sören Transö, 036-32 20 61. Facklig företrädare för Sveriges läkarförening är Anders Ramsing, 010-244 72 17. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 27 maj 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb