Ekonom/Controller

Ledningsstaben, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss inom Vårdcentralerna Bra Liv!

Vi söker

Vi söker en ekonom/controller till vår ekonomienhet med placering inom Ledningsstaben Bra Liv i Jönköping. Staben består av 16 medarbetare med olika specialistkunskaper varav 5 stycken ingår i ekonomienheten. Tillsammans arbetar vi konsultativt för att stötta kärnverksamheten som bedrivs på våra 30 vårdcentraler. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men sysselsättningsgrad kan diskuteras, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där ekonomisk planering, uppföljning och analys av verksamheten är viktiga uppgifter. Vi följer upp och analyserar ekonomi samt verksamhetsstatistik och utvecklar kontinuerligt våra uppföljningsmodeller. Arbetet sker i nära samarbete med verksamhetschefer, förvaltningsledning och övriga medarbetare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Du ska ha högskoleexamen i ekonomi gärna med controllerinriktning. Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och som har förmåga att självständigt driva frågor och som är mål- och resultatinriktad. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och kan sammanfatta och förmedla information på ett enkelt och tydligt sätt. Som ekonom/controller kommer du att ha kontakt med många personer inom vår organisation och det är därför viktigt att du kan skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta. Du har goda kunskaper i Officepaketet och då framför allt i Excel. Det är en fördel om du är intresserad av IT-system och av att utveckla modeller för uppföljningar. Du behöver också ha körkort eftersom våra vårdcentraler finns spridda över Jönköpings län.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta ekonomichef Ann-Sofi Simonsson, tel 010-242 67 13. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tel 010-242 44 64 och för Vision Christina Flodén, tel 010-242 15 85

Sista ansökningsdag är 2018-05-28. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ekonom/Controller Tillbaka till lediga jobb