Sjuksköterska, natt

Ortopedisk vårdenhet A och B, Länssjukhuset Ryhov

Arbetar du bra med andra människor? Blir du stimulerad av att det ena arbetspasset inte alltid är det andra likt? Sök då vår tjänst som sjuksköterska på natten!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för ortopedi som vill bidra i vårt arbete på ortopedkliniken. Tjänsten är en nattjänst med tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde enligt överenskommelse där provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

[bi]Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg![/bi]

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper. Du ges möjlighet att utvecklas och växa i din sjuksköterskeroll! Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på natten arbetar du med läkemedelshantering, dokumentation och medicinteknisk utrustning. Du ansvarar för omvårdnad och arbetar nära patienterna tillsammans med undersköterskorna. Du arbetar med pre- och postoperativ vård, mobilisering av patienter samt vård och övervakning av patienter med epiduralkateter, blockader och patientkontrollerad smärtbehandling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person är lugn, stabil och kontrollerad i stressande situationer, arbetar bra tillsammans med andra, är flexibel och har en positiv attityd till ditt arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, kan göra avvägningar och prioriteringar samt har förmåga att planera och organisera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vårt mål är att ortopedkliniken ska bedriva en effektiv verksamhet inom ortopedi med god tillgänglighet och kvalitet enligt vår vision ”kvalitet, kompetens och respekt i alla möten”. För oss är delaktighet och arbetsglädje viktigt och vårt mål är att vi ska vara en attraktiv arbetsplats för såväl nuvarande personal som framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Claesson Songsong, 010-242 18 63. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Sofie Ståhlkrantz, 010-242 15 20. Sista ansökningsdag är den 24 maj 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt Tillbaka till lediga jobb