Utvecklingsledare

Qulturum

Vi söker

En utvecklingsledare till Qulturum som inspireras av att hitta nya vägar och tar initiativ som leder till ständig förbättring!

Vi erbjuder dig

Qulturum är ett centrum för utveckling av arbetssätt och nya metoder för vården och omsorgens arbete. I denna uppgift är ledarskap för aktuella temaområden, uppföljning och utvärdering väsentliga kunskapsområden som vi kopplar till aktuella uppdrag om förbättringar och utveckling. Vi har vår utgångspunkt i att utgå från vårdens vardag och förbättringarna genomförs i ett nära samarbete med medarbetare inom hälso- och sjukvården, oftast i arbetslag där alla yrkeskategorier är representerade. Vi arbetar med kvalitet och säkerhet och några exempel på temaområden är prevention, kliniska förbättringar, patientsäkerhet, bättre läkemedelsanvändning och kapacitetsutveckling. Qulturum eftersträvar att vara en ledande gemensam mötesplats för nytänkande, kreativ samverkan, metodutveckling och kompetensutveckling.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med:

  • Uppföljning och analys av kvalitets- och produktionsdata
  • Process- och verksamhetsutveckling
  • Logistiska uppdrag
  • Stöd i utvecklings- och förbättringsarbete tex coachning av individer och team samt hålla i seminarier.
  • Projektledning

För att du ska trivas hos oss

Du behöver ha adekvat akademiskt examen inom kvalitet eller logistik.

Du har erfarenhet av kvalitets- och processutveckling och i din erfarenhet inom mät- och analysarbete är du van att stödja för förståelse i flera perspektiv och kan ge stöd i förändringar. Med din erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete tillför du ny kunskap och känner dig trygg i rollen. Du har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med många målgrupper. Med din pedagogiska förmåga kan du förklara, visualisera och göra det komplexa förståeligt.

Du har bra leveranskapacitet och följer upp utfört arbete som en del i en strävan med kontinuerlig förbättring och reflektion. Som person är du kreativ, strukturerad och noggrann med känsla för detaljer.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Göran Henriks, utvecklingsdirektör, mobil 0706-22 45 15, Eva Werner, utvecklingsledare, mobil 0722-32 11 07. Facklig företrädare för Vision är Carina Einarsson Jonsson, tfn 010-2426588.

Välkommen med din ansökan via nedanstående länk tillsammans med CV samt övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 27 maj 2018. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Utvecklingsledare Tillbaka till lediga jobb