Undersköterska på operation

Inneliggandesidan, Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du undersköterska och vill arbeta på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker?

Vi söker

Vi rekryterar både tillsvidare samt vikariat på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att användas. Vi söker nu dig som är undersköterska och har ett brinnande intresse av operationssjukvård. Kväll och helgtjänstgöring med beredskap ingår. Natt med jourtjänstgöring kan förekomma. Du får en mentor som finns för dig under din internutbildning, som sker dagtid. Har du KY-utbildning och/eller erfarenhet från operationsverksamhet ser vi detta meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att arbeta i vårt team på inneliggande sidan där vi sätter våra mål högt och vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Utmanande? Javisst! Men vi jobbar långsiktigt och målmedvetet. Det borgar för en god arbetsmiljö och därmed trivsel. Trivs man och har bra kompetens, då har vi förutsättningar för att erbjudna våra patienter utomordentligt god sjukvård.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som undersköterska är du en del av ett operationsteam och du kommer att serva operationssjuksköterskan och narkossjuksköterskan, före-, under- och efter operation. Du assisterar vid olika former av blockader och bedövningar. Hantering av medicinskteknisk utrustning, förrådshantering och sterilt gods innefattas i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är strukturerad, har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har en hög arbetsmoral och arbetar engagerat med integritet och en förmåga att se helheten.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysning lämnas av biträdande verksamhetschef Sofia Johansson, tel 010-242 13 63, biträdande vårdenhetschef Elin Hansson, tel 010-242 59 84 och biträdande vårdenhetschef Annica Rengstig, tel 010-242 29 80. Facklig företrädare är Eva-Lotta Lindgren, tel 010-242 29 96 och Anki Rydberg, tel 036-32 29 95

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan till oss! Sista ansökningsdag är den 25 maj.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska på operation Tillbaka till lediga jobb