Lärare entreprenörskap och företagsekonomi

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker

Vi söker lärare för undervisning i entreprenörskap och företagsekonomi på gymnasienivå. Anställningen är tillsvidare och omfattar 50-80 %.

Dina arbetsuppgifter Som lärare i entreprenörskap och företagsekonomi har du stora möjligheter att utforma undervisningen utifrån din pedagogiska grundsyn. Du har möjlighet att använda skolans gröna miljöer för att inspirera ungdomarna att lyckas.

Du har klassundervisning i entreprenörskap och är samordnare för vår inriktning entreprenörskap. För dig med lärarlegitimation kan tjänsten utökas med undervisning i Företagsekonomi 1 och 2.

Din kompetens Vi söker dig som är lärare i entreprenörskap och/eller legitimerad lärare i företagsekonomi och har intresse för naturbruk. Du brinner för att lära ut entreprenörskap och företagsekonomi till andra. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta med ungdomar och utveckling.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor om anställningen besvaras av Rektor Anna Rosén tel 0704 29 05 14. Fackliga kontaktpersoner är Anna-Karin Bjermqvist, Lärarnas riksförbund; tel 0704 29 05 13 och Henrik Wallin, Lärarförbundet; tel 010 242 68 06.

Sista ansökningsdag är den 31 maj. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Lärare entreprenörskap och företagsekonomi Tillbaka till lediga jobb