Sjuksköterska

Hudmottagningen, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker dig som vill göra skillnad i mötet med andra människor! Vi söker nu en utåtriktad sjuksköterska som har intresse av att arbeta på hudklinikens mottagning och behandlingsenhet.

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Cosmic samt några års erfarenhet från sjuksköterskeyrket.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete med gott kamratskap och bra arbetsmiljö. Vi är en liten klinik med god sammanhållning, där vi strävar efter gemensamma mål. Alla är engagerade i förbättringsarbeten i tvärprofessionella team som träffas en gång i månaden. Teamarbetet återkopplas fortlöpande på gemensamma möten.

Det här får du arbeta med

Du arbetar självständigt med telefonrådgivning och behandling av patienter i alla åldrar med olika hudsjukdomar efter läkares ordination. Du kommer även att arbeta på vår vårdavdelning där patienter vårdas inneliggande måndag till fredag. Du har även egna mottagningar. Du kommer att delta i klinikens utvecklingsarbete i något av våra team med fokus på en viss patientgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du stort intresse av att arbeta med människor. Eftersom vårt arbete bygger på möten är det viktigt att du har ett professionellt bemötande. Vi arbetar i team, vilket kräver att du har en helhetssyn på patientarbetet och ser fördelarna med samverkan. Du är trygg och stabil. Du är bra på att skapa relationer, du tar eget ansvar och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna vårdadministrativ enhetschef Inger Johansson, 010-242 21 46. Från och med den 28 maj vårdenhetschef Lise-Lott Göransson, 010-242 21 53. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Heidi Mäklin, 010-242 21 40. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb