Vårdadministratör

Rehabiliteringscentrum, Jönköping

Är du vårdadministratör och letar efter ett varierande arbete? Just nu söker rehabiliteringscentrum i Jönköping en vårdadministratör!

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratör- eller läkarsekreterarutbildning för en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Önskvärt är goda IT-kunskaper och gärna i Cosmic. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper i verksamheten. Arbetet sker under dagtid från måndag till fredag. Som anställd vid Region Jönköpings län finns förmåner i form av bland annat fri öppen sjukvård, tillgång till gym och olika personalaktiviteter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att skriva och hantera patientjournal, ansvar för patientbokning, reception och telefonservice, schemaplanering, IT samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer vara delaktig i att utveckla vårt arbetssätt samt verksamhetens mål.

För att du ska trivas hos oss

Som vårdadministratör på rehabiliteringscentrum är det viktigt att kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver trivas i möten med människor och ha en god samarbetsförmåga. Du bidrar till det gemensamma arbetet för en god arbetsmiljö och att arbeta mot verksamhetens mål. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter nya förutsättningar. Du arbetar mål- och resultatinriktat och är aktiv i ditt arbetssätt. Du är tydlig och följer upp arbetet på ett strukturerat sätt.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av rehabilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta: Administrativ, enhetschef Emma Andersson, 010-242 18 30, alt. 0730-813478 Facklig företrädare för Vision, Simon Granevåg, 010-244 88 62. Sista ansökningsdag är den 2018-05-31.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb