Servicepersonal till vårt storstädsteam

Närservice Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker

Vi söker nu en medarbetare till vårt storstädsteam vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med arbetstider måndag-fredag.

Det här får du arbeta med

Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande och spännande arbetsuppgifter i nära samarbete med kunden. Våra medarbetare arbetar både självständigt och i team där de samarbetar och stöttar varandra för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna. Tjänsten inom storstädsteamet innebär mer omfattande städning av sjukhusets lokaler där man rengör från golv till tak och vid tillfälle även möbler, sängar och rullande material såsom avlastningsbord, droppställningar med mera.

För att du ska trivas hos oss

Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har god förmåga att själv strukturera ditt arbete, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete är detta meriterande.

Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare Carina Nielsen, tfn 010-242 2714. Facklig företrädare för Kommunal är Martin Svensson, tfn 010-242 15 95.

Sista ansökningsdag är den 31/5. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Servicepersonal till vårt storstädsteam Tillbaka till lediga jobb