Ekonomi- och verksamhetscontroller

Ledningsstaben, Utbildning och kultur, Jönköping

Vi söker

Vi söker en ekonomi- och verksamhetscontroller med placering inom ledningsstaben utbildning och kultur i Jönköping. Staben består av sex medarbetare med olika specialistkunskaper. Tillsammans arbetar vi konsultativt för att stötta kärnverksamheten som bedrivs på naturbruksgymnasierna, folkhögskolorna, Smålands Musik och Teater och kultur och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men sysselsättningsgrad kan diskuteras, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där ekonomisk planering, uppföljning och analys av verksamheten är viktiga uppgifter. Vi följer upp och analyserar ekonomi samt verksamhetsstatistik och utvecklar kontinuerligt våra uppföljningsmodeller. Du kommer att ha huvudansvaret för verksamhetsuppföljning, avtal- och upphandlingsfrågor med mera. Arbetet sker i nära samarbete med verksamhetschefer, ledning och övriga medarbetare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Du ska ha en för uppdraget lämplig akademisk utbildning inom ekonomiområdet gärna med erfarenhet av arbete som verksamhetscontroller. Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och som har förmåga att självständigt driva projekt och frågor och som är mål- och resultatinriktade. Du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, du ska kunna sammanfatta och förmedla information på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du kommer att ha kontakt med många personer inom vår organisation och det är därför viktigt att du kan skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och då framför allt i Excel. Erfarenhet av Stratsys och Raindance är meriterande. Det är en fördel om du är intresserad av IT-system och av att utveckla modeller för uppföljningar. Du behöver också ha körkort eftersom våra verksamheter finns över hela Jönköpings län.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta,  direktör för utbildning och kultur Lars Johansson, tfn 0703-80 45 46, ekonomichef Göran Stenström, tfn 0703-47 45 07. Facklig företrädare för Vision är Urban Nilsson, tfn 0703-42 43 38.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 28 maj. Ange löneanspråk i din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ekonomi- och verksamhetscontroller Tillbaka till lediga jobb