Överläkare/specialistläkare till SSIH mobila team

Specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH), Geriatriska kliniken på Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du den läkare vi söker för att utveckla framtidens specialiserade sjukvård? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt är i rörelse för en god och säker vård? Vill du vara med och påverka utvecklingen av en viktig länsverksamhet?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik, invärtesmedicin eller allmänmedicin. Du är målinriktad, flexibel och trivs med att arbeta i team. I första hand söker vi läkare till SSIH:s mobila verksamhet i Jönköping, men behov finns även inom SSIH i Eksjö och Värnamo samt på geriatriska kliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och engagerande arbete i vårt team. Med ett personcentrerat arbetssätt sätter vi patientens berättelse, behov och delaktighet i fokus. Tjänsten är tillsvidare på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Du kommer i första hand arbeta dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som anställd hos oss har du dessutom möjlighet till fri öppen sjukvård och tillgång till varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym och friskvårdsbidrag. Hos Region Jönköping finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Den nya länsövergripande organisationen har som mål att säkra en jämlik vård i Region Jönköpings län vad gäller palliativ vård och mobila team där specialistvård krävs. Enheten är under utveckling och du blir en viktig del av verksamheten och dess utveckling. Arbetet som specialistläkare hos oss innebär främst arbete med att säkra den medicinska kompetensen kring våra patienter. Alternerande tjänstgöring mellan mobila team och geriatrisk vårdavdelning kan förekomma efter överenskommelse. I din roll ingår även utbildningsuppdrag samt handledning av läkare under utbildning. Du tar en tydlig roll i teamarbete samt utvecklings- och förbättringsarbete både på enheten och på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik, alternativt allmänmedicin eller invärtesmedicin med ett genuint intresse för den äldre patienten. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet inom palliativ vård, geriatrik eller mobila team. Vår målsättning är att ha ett välfungerande samarbete mellan slutenvård, primärvård och kommuner.

Du är engagerad i ditt arbete, du skapar kontakter och upprätthåller goda relationer med patienter, anhöriga, kollegor och andra samverkanspartners. Du uppdaterar kontinuerligt din specialistkunskap och ser ett värde i att fungera som en kunskapsresurs för andra. Vi ser också gärna att du har ett stort intresse av att utveckla och förbättra verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värnar om patienten med komplexa behov och patienten i livets slutskede genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna verksamhetschef Indira Liesto, 010-242 69 24 eller 0730-72 69 24, områdeschef SSIH Sofia Lund, 010-242 25 61. Facklig företrädare är ST-läkare Helene Starby, 010-242 63 85. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30 juni 2018.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare till SSIH mobila team Tillbaka till lediga jobb