Överläkare eller specialistläkare i medicinsk gastroenterologi

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Välkommen att söka överläkartjänst/specialistläkartjänst hos oss!

Vi söker

Mag-tarmsektionen på medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, söker nu ytterligare en gastroenterolog för att möta framtidens krav inom området. Du ska vara specialistkompetent i medicinsk gastroenterologi och hepatologi samt internmedicin. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska motsvarande C1 nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med ett tvärprofessionellt arbetssätt. På enheten finns specialistutbildade gastrosjuksköterskor med lång erfarenhet av IBD- och levermottagningsverksamhet, och vi har även tillgång till psykolog- och dietistresurser. Vi har ett nära samarbete med gastro- och kolorektalkirurger i både öppen- och slutenvård. Möjligheterna till forsknings- och utvecklingsarbeten är goda; två doktorsavhandlingar har producerats på sektionen under de senaste åren och flera forskningsprojekt pågår för närvarande.

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår att arbeta med modern gastroenterologi och hepatologi med utredning, behandling och uppföljning i öppenvård. Du kommer också arbeta med endoskopisk (inklusive kapselendoskopi) och terapi i samarbete med kirurgkliniken, renodlad gastroenterologisk och hepatologisk slutenvård på gastrokirurgisk avdelning samt handelning och undervisning av läkarstudenter.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du är lyhörd och delaktig för att skapa förutsättningar för motivation och arbetsglädje bland dina medarbetare. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förhållningssätt.

Detta värderar vi högt

Du har ett bra omdöme och i din yrkesroll gör du korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är positivt inriktad på gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för att ständigt förbättra sjukvården och ge våra patienter den bästa vården.

Så här gör du om du är intresserad

Hör gärna av dig till verksamhetschef Eva-Lena Enell, 010-242 63 44, eva-lena.enell@rjl.se. Sektionschef mag-tarmsektionen Henrik Stjernman, 010-242 19 78, henrik.stjernman@rjl.se. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Carolin Hägglund, 010-242 91 36, carolin.hagglund@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 30 juni 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare eller specialistläkare i medicinsk gastroenterologi Tillbaka till lediga jobb