Specialistsjuksköterska barn/sjuksköterska

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker dig som vill arbeta med barn och ungdomar på barn- och ungdomsmedicinska kliniken!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är, eller har påbörjat utbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller är intresserad av att arbeta på barn- och ungdomsmedicinska kliniken. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn samt förmåga att arbeta med kvalitets- och förändringsarbete.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning på heltid samt vikariat med varierande längd på en arbetsplats med utvecklande och omväxlande arbete. Vi har anställningar med både dag- och nattjänstgöring och möjlighet finns att arbeta på flera olika enheter inom kliniken.

Förbättringsarbeten pågår hela tiden inom olika områden på vår klinik. Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Klinikens organisation utgår från patientgrupper med likartade vårdbehov, där du som sjuksköterska har möjlighet till egen utveckling och tillsammans med kunniga medarbetare skapar förutsättningar för en god vård. Vi arbetar utifrån en familjecentrerad vård, där föräldrarnas medverkan i barnets vård är central.

På neonatalvårdsenheten varierar arbetsuppgifterna alltifrån neonatal intensivvård till arbete i vår familjeenhet och neonatala mottagningsverksamhet.

På barnvårdenheten vårdas barn och ungdomar 0-18 år med alla typer av diagnoser. Arbetet är omväxlande och det finns möjlighet till fördjupning inom de olika patientgrupperna. Vi ser oss som det lilla sjukhuset i det stora sjukhuset. I anslutning till vårdenheten har vi dagsjukvård som träffar de patienter som får olika typer av behandlingar, och där man samordnar olika undersökningar för att patienterna inte ska behöva komma till vården mer än nödvändigt.   Barnakuten är en del av barn- och ungdomsmedicinska klinikens mottagning. Här bedöms akut sjuka barn mellan 0-18 år med barnmedicinska åkommor/diagnoser. Här arbetar vi i team kring patienten och familjen. Vi har ett nära samarbete med vårdavdelningarna på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självständig och flexibel. Du är trygg och stabil och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barns och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård).

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna: Barnvårdenheten, Anna-Lena Svensson, 010-242 22 62, eller Anna Thulin, 010-242 22 72 Barnmottagningen/barnakuten, Ann-Charlott Engberg, 010-242 22 37 Neonatalvårdenheten, Maria Ström, 010-242 22 87, eller Barbro Lundström, 010-242 22 82 Facklig företrädare för Vårdförbundet är Tanja Lazic, 010-242 22 70.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 2 september 2018. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska barn/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb