Vårdadministratör

Barnhälsovården i Jönköpings län

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, gärna med IT-kontaktutbildning. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Jönköping, men placering på annan ort i länet kan vara möjlig. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett jobb på en arbetsplats med engagerade kollegor med hög kompetens och som trivs med sitt arbete. Arbetet är varierande och kräver stort ansvarstagande och har stor betydelse för att hela vår verksamhet ska fungera. Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och hela tiden förbättras.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi använder journalsystemet Cosmic och du kommer till stor del att arbeta med journalskrivning och annan Cosmic-administration, främst för psykologer inom barnhälsovården där vi ser ett växande behov av detta stöd framåt. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma. Du kommer också att vara IT-kontakt för medarbetarna och administrativt stöd åt enhetschefer. 

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning. Du har goda kunskaper i IT och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter eftersom du ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du är intresserad av att utvecklas och att arbeta med förbättringar. Du är serviceinriktad, har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i Cosmic. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Region Jönköpings län strävar efter att vara den bästa platsen för barn att växa upp på. Ett led i detta är att forma framtidens barnhälsovård. Vi värdesätter också en öppen arbetsmiljö där medarbetarna får frihet att utvecklas under eget ansvar.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta enhetschef Victoria Laag, 010-242 59 34.  Facklig representant för Vision är Beatrice Lindén, 010-242 59 73.

Sista ansökningsdag är den 25 juni 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb