Leg psykolog

Barnhälsovårdens psykologenhet Öster

Är du lockad av att arbeta för att främja psykisk hälsa och förebygga ohälsa hos blivande föräldrar och småbarnsfamiljer? Vill du bli en del av och vara med och utveckla vår nya psykologenhet med trevliga och kompetenta kollegor över hela länet? Uppskattar du att ha en annan psykolog som chef? Då är du varmt välkommen att söka tjänst som föräldra- och barnhälsovårdspsykolog hos oss!

Vi söker

Just nu söker vi en psykolog med intresse för barn- och utvecklingspsykologi till familjecentralen i Vetlanda. Vi söker dig som tycker om och är bra på att jobba självständigt i din profession men också har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Tjänsten är tills vidare och på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som psykolog hos oss erbjuds du bland annat:

  • Ett varierat och utvecklande arbete
  • Regelbundna träffar med dina engagerade och trevliga psykologkollegor
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att engagera dig i olika utvecklingsarbeten inom området
  • Handledning
  • Friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I samarbete med övrig personal arbetar du för att främja psykisk hälsa och förebygga ohälsa hos blivande föräldrar och småbarnsfamiljer. Som psykolog hos oss verkar du i en vårdkedja från graviditet till övergång till skolhälsovård, och du är en länk mellan olika verksamheter. Det ger en unik möjlighet att vid behov följa det ofödda barnet från det att det ligger i magen fram till dess att barnet börjar skolan. Många gånger går det dock att göra stor skillnad med betydligt kortare insatser än så.

Du får hos oss möjlighet att arbeta med både barn och vuxna. De flesta insatserna handlar om stöd och behandling till blivande och nyblivna föräldrar, vid svårigheter som handlar om eller påverkar föräldraskapet. Du får även arbeta med bedömnings- och utredningsarbete av barn på basnivå samt ge konsultation till barnmorskor och annan barnhälsovårdspersonal.

Utöver ett nära samarbete med BHV-sjuksköterskor samverkar du också med andra professioner på familjecentralen. Kring det enskilda barnet/familjen samverkar du även vid behov med till exempel förskola och socialtjänst.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i arbetet som psykolog hos oss har du ett intresse för barn- och utvecklingspsykologi. Du har goda kunskaper kring bedömning av små barn och barnutredningar på basnivå. Som person är du empatisk, trygg och stabil men flexibel i tanken, och på ett professionellt sätt anpassar du dig till varje situation. Du tar ansvar för din uppgift och har lätt för att organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att samarbeta. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få ett bra bemötande, känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för. Stor tonvikt läggs vid jämlikhet över länet, långsiktighet och att följa barns hälsa ur ett folkhälsoperspektiv. Tillsammans arbetar vi för bästa möjliga hälsa för alla barn i vårt län där barnkonventionen ska vara en självklar utgångspunkt.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna enhetschef Victoria Laag, 072-536 42 79, om du har frågor om tjänsten. Facklig företrädare för Psykologförbundet är Helena Friede, 010- 242 37 19. Sista ansökningsdag är den 24 juni 2018.  Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg psykolog Tillbaka till lediga jobb