Är du kvinnoklinikens nya Sjuksköterska?

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Är du sugen på ett fartfyllt arbete med många nya möten? Tycker du att kvinnosjukvård är spännande och intressant? Fortsätt då att läsa!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som är nyfiken på hur det är att arbeta på BB/Gyn-avdelningen på Värnamo sjukhus. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde i början av september eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö där medarbetarna mår bra, känner sig engagerade och stimulerade så att kreativiteten får lov att spira, vilket gynnar patienterna som vi är till för. Vi arbetar med mentorskap, anpassad introduktion och möjligheter till kompetensutveckling och ger dig som ny hos oss tid att komma in i dina arbetsuppgifter i din takt. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera trevliga förmåner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Visste du att du som legitimerad sjuksköterska med minst ett års arbetslivserfarenhet kan erbjudas en utbildningsanställning till barnmorska med bibehållen grundlön under studietiden?

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska arbetar du i team och har ett varierande arbete där du träffar kvinnor i livets alla skeden, från föräldraparet med det nyfödda barnet till cancerpatienten i behov av palliativ vård. Arbetet innebär en rotationstjänst med dag/kväll/natt och helgtjänstgöring. Passen fördelas olika på BB respektive gyn och det finns även möjlighet till rotation på kvinnoklinikens mottagning.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som har lätt att kommunicera och samarbeta med både patienter och arbetskamrater. Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Vidare är du lugn och kontrollerad i stressituationer och har ett positivt och professionellt förhållningssätt där patienten är i fokus.

Detta värderar vi högt

Vår utveckling ska styras av kunskap, erfarenhet och sunt förnuft där medarbetare är med och utvecklar. Vi ska erbjuda en god arbetsmiljö där medarbetarna mår bra, känner sig engagerade och stimulerade och våra värderingar ska vara grundade från ett humanistiskt perspektiv med allas lika värde.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Linderholm, 010-244 73 44. Facklig företrädare för Vårdförbundet är  Caroline Kullinger, 010-244 73 50. Sista ansökningsdag är den 1 juli 2018. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du kvinnoklinikens nya Sjuksköterska? Tillbaka till lediga jobb