Vårdenhetschef

Akutkliniken, Ryhov

Nu söker vi dig som tillsammans med nuvarande vårdenhetschef vill leda verksamheten på akutvårdsavdelningen på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet av tidigare ledarskap är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi förstärker vårt team med ytterligare en vårdenhetschef till akutvårdsavdelningen. Vi erbjuder ett delat ledarskap med nuvarande vårdenhetschef på vår välfungerande akutvårdsavdelning. Ett delat ledarskap skapar en bättre arbetssituation och ger goda förutsättningar för att vara chef under en längre tid. Det ger också möjligheter till att effektivisera och utveckla verksamheten med ett större fokus på strategifrågor. Akutvårdsavdelningen är regionens största vårdavdelning med 38 vårdplatser inom medicin och kirurgi.   Vi har en stor, härlig personalstyrka och håller på att planera för att flytta 2021 till nya hus D 1. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du ingår i akutklinikens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen. Vårdenhetscheferna arbetar i team och ansvarar tillsammans för kvalitets- och utvecklingsarbetet. Ni har ett gemensamt ansvar för personalrekrytering, medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal liksom för arbetsmiljö, ekonomi, miljö- och kvalitetsresultat. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i chefskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Som ett stöd i chefskapet finns stabsfunktioner för ekonomi och HR. Tjänsten är heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som ser detta chefsuppdrag som en utmaning och en möjlighet till att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbete med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare samt har ett stort förtroende för deras kunskaper och förmågor att lösa uppgifter de ställs inför.

Detta värderar vi högt

Du har en god självkännedom och är trygg i din chefs- och arbetsgivarroll. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Det är också viktigt att du har god förmåga till att kommunicera, organisera och prioritera på ett effektivt och problemlösande sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Britt-Marie Persson, 010-242 26 85, eller vårdenhetschef Amelie Poppeldal-Johansson, 010-242 26 73. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Julia Lind och Sara Amador, för Kommunal Ingela Pettersson och Thomas Johansson. Du når dem på 010-242 26 72. Sista ansökningsdag är den 2018-06-25. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb