Legitimerad Psykolog

Psykosvårdens öppenvård

Psykiatriska kliniken i Region Jönköpings län söker psykolog till psykosvårdens öppenvård i Jönköping. Vill du gå till arbetet och känna dig betydelsefull och arbeta med engagerade och framåtsträvande kollegor i tvärprofessionella team?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad Psykolog gärna med några års erfarenhet. Har du erfarenhet av psykiatri, habilitering eller annan behandlings- och/eller utredningserfarenhet så är det meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete i en verksamhet som satsar långsiktigt. Genom att skapa goda möjligheter att delta i verksamhetens utveckling arbetar vi för att vara en lärande organisation, där förbättringsarbetet är en del i det vardagliga arbetet. Vi erbjuder också goda möjligheter till vidareutbildning och handledning. Arbetsplatsen genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Vi är en av de mest framträdande verksamheterna inom psykosvård i Sverige. Vi strävar efter att bedriva vården enligt senaste forskningsrönen och evidensbaserade metoder. Vår målgrupp är patienter med psykossjukdomar. Det är inte ovanligt med samsjuklighet vilket gör att mottagningen kommer i kontakt med patienter med en spridd problematik, vilket gör arbetet hos oss varierat och intressant. Vi erbjuder även goda möjligheter till kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med utredning, bedömning och behandling. Enheten har två psykologer som du kommer att arbeta tillsammans med. Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god effektiv behandling och vård. Du kommer att ingå i våra tvärprofessionella team samt i resursteamet som består av kuratorer, arbetsterapeuter och psykologer.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, behåller lugnet i stressade situationer, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Vårdenhetschef Monica Sokoloff tfn 0102423366 (sem 30-33), alternativt Biträdande vårdenhetschef Charlott Lexbo tfn 0102425660 (sem 25-29). Du kan också kontakta psykolog Eva-Lotta Nyander tfn 0102423154 (sem 28-32). Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 0725-541033.   Sista ansökningsdag är 2018-08-31. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka jobbet via länken nedan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Legitimerad Psykolog Tillbaka till lediga jobb