Informationsstrateg/Projektledare IT

Regionfastigheter, Utvecklingsenheten Jönköping

Motiveras du av att arbeta med utveckling och förbättringsarbeten kopplat till IT-stöd samt hantering av dokument? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Som Informationsstrateg/Projektledare IT kommer du, tillsammans med medarbetare på Utvecklingsenheten, att spela en viktig roll. Genom att vara "bro” mellan Regionfastigheters verksamhet och våra IT-stöd skapar du effektiva och lönsamma arbetssätt. Du har:

  • relevant akademisk examen eller motsvarande kunskap som vi värderar som likvärdig
  • goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt en pedagogisk förmåga
Utöver detta har du erfarenhet av att planera och leda projekt samt vana vid strukturerad dokumentation. En av dina styrkor är att du förstår behovet av förändring i såväl systemstöd som i arbetsprocesserna.  Det är meriterande om du har arbetat med förändringsprocesser och strategiarbete i en stor organisation/offentlig verksamhet samt erfarenheter av dokument- och informationsstrategier inom fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom IT-området och är intresserad av teknik. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placeringsort är Jönköping men då tjänsten innebär uppdrag inom hela länet är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Kommande byggprojekt i länet genererar en ökad leverans av dokument/information från projekt till förvaltning. Detta ökar behovet av att kvalitetssäkra leveransen av dokument och information. Vi är mitt uppe i en förändring där vi går från en traditionell/manuell hantering till en mer digitaliserad process. Vi erbjuder dig en möjlighet att delta i detta utvecklings- och förbättringsarbete kring informationshantering.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I rollen som Projektledare IT hos oss kommer du främst att driva förändringsarbeten kopplat till vårt digitala dokumentarkiv Solidworks samt vårt fastighetssystem Landlord men även andra intressanta uppdrag inom enheten. Ett av de större uppdragen, som blir ditt första projekt är att vidareutveckla vår dokument- och informationsstrategi, ange dokumentstruktur och tillse att dokument och information lagras på, enligt strategin, angiven plats. I rollen som Informationsstrateg är det du som upprätthåller vår informationsstrategi och tillsammans med andra inom Regionfastigheter administrerar vårt dokumentarkiv. Du kommer även ha rollen som systemförvaltare för Regionfastigheters administrativa dokumentarkiv. Då tjänsten är ny kommer du även att få vara med och påverka samt utveckla din roll som Informationsstrateg/Projektledare IT hos oss.

För att du ska trivas hos oss

Du arbetar strukturerat genom att planera och organisera uppgifterna på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmågan att behålla lugnet i stressade situationer. Du trivs i en roll där du självständigt driver ditt arbete mot tydliga mål och trivs att samarbeta med olika enheter för att få fram den information som krävs för din leverans. Eftersom du kommer fungera som stöd för driftpersonal, förvaltare och systemleverantörer m.fl. är du bra på att kommunicera och samarbeta med andra. Du är trygg och stabil, tar ansvar för din uppgift och motiveras av att arbeta med komplexa frågor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras av Charlotte Bruun, utvecklingschef, 010-24 25 167. Fackligt ombud för Sveriges Ingenjörer är Sune Carlsson, 010-242 27 19. I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 augusti 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Informationsstrateg/Projektledare IT Tillbaka till lediga jobb