Är det just Dig vi letar efter till vår tjänst som Vårdadministratör?

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Trivs du i en roll med ansvar? Uppskattar du att ge god service med ett gott bemötande? Vill du utvecklas i din roll? Då är det just dig vi behöver! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare med kodningsutbildning. Har du tidigare erfarenhet av handledarskap så är det meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler. Vi har en god sammanhållning, använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och arbetar ofta i team. Här får du jobba med det du är utbildad för! Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör arbetar du mot målet att ge god service åt andra yrkeskategorier samt vara en del i arbetsgruppen och de team som finns på kliniken. Vi eftersträvar efter att hela tiden vara i fas med skrivarbetet. Du får bland annat arbeta med administrativ skrivning, såsom skrivning av journaler, remisser och brev. En del annan administrativ skrivning förekommer såsom skrivning av protokoll, manualer och till teamen. Det ingår till viss del receptionsarbete på kvinnoklinikens mottagning. Våra arbetstider är förlagda till dagtid, måndag – fredag, men stor flexibilitet är möjligt.  I tjänsten ingår det att arbeta i olika system, såsom Cosmic, Obstetrix och Gynop. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Cosmic är det en fördel, men inte ett krav. Vi lär upp dig på plats! Möjlighet till att handleda studenter finns, eller varför inte superanvändare i Cosmic.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kvinnokliniken vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Vi ser till hela människan och jobbar med kropp och själ. Vi strävar efter goda medicinska resultat och vill använda våra medarbetares kompetens på rätt sätt. Våra mål är att ge god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande, alltid med delaktiga patienter.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Pia Fältmars, 010-243 57 28. Facklig företrädare för Vision är Marie Svensson, 010-243 58 61. Sista ansökningsdag är den 20 augusti 2018. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är det just Dig vi letar efter till vår tjänst som Vårdadministratör? Tillbaka till lediga jobb