Vårdadministratör

Infektionskliniken

Vi söker

Till infektionskliniken söker vi nu dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med klinikens övriga medarbetare. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med en sysselsättningsgrad som du själv är med och bestämmer. I dagsläget finns det utrymme för en tjänst på 80% på infektionskliniken, men vid önskemål om heltid finns möjlighet till detta inom verksamhetsområde medicinsk vård. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter som vårdadministratör är att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnosklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i team och arbetet innefattar både mottagnings- och avdelningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör, eller är i slutet av din utbildning. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, kodningsutbildning samt erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel, tycker om att samarbeta och ser möjligheter i ett förändringsarbete. Du har en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Som person är du trygg, stabil och noggrann. Du tycker om att ta eget ansvar och att arbeta självständigt, men samtidigt är det viktigt med teamtänk. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket, framförallt i skrift. Stor vikt läggs vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av administrativ enhetschef Christina Widegren, 036-32 21 16. Fackliga upplysningar lämnas av Matilda Lillå, 036-32 51 05. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 29 juli 2018. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb