Undersköterska

Geriatrisk akutvårdsavdelning GAVA, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

GAVA är inriktad mot allmängeriatrik och vårdar äldre personer. Här finns ett stort engagemang för vård och rehabilitering av äldre och vi utgår utifrån ett teambaserat arbetssätt. Människorna som vi möter kan besväras av många olika sjukdomstillstånd, framförallt medicinska och infektiösa.

Vi söker

Just nu söker vi en undersköterska till den geriatriska akutvårdsavdelningen (GAVA) på Länssjukhuset Ryhov, Jönköping. Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du är intresserad av att arbeta med äldre patienter som har en sammansatt sjukdomsbild och ibland med inslag av förvirring. Du trivs att arbeta i en miljö där det snabbt kan växla mellan akutsjukvård och en mer patientnära omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

  • Möjligheter till kompetensutveckling
  • Ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel
  • Individuell schemaplanering
  • Anpassad introduktion med utgångspunkt från dina erfarenheter

Som anställd hos oss har du dessutom möjlighet till fri öppen sjukvård och tillgång till varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym och friskvårdsbidrag. Hos Region Jönköping finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på avdelningen kommer du att arbeta med multisjuka äldre patienter. Vi tar emot patienter inom specialiteterna inom medicin och ortopedi i det direkta akutflödet. Vi är specialiserade på att möta hela människan med ett medicinskt, kognitivt och socialt behov. På konsultbasis arbetar vi även med övriga kliniker på sjukhuset.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska. Om du har erfarenheter från arbete som undersköterska inom hälso- och sjukvård är det en merit. Vi vill anställa dig som är flexibel, positiv och vill bli en del av vårt goda arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

På geriatriska kliniken står alltid patientens behov i fokus. Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, det bästa för patient varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Torbjörn Alvreten, 010-242 32 45. Fackliga företrädare för Kommunal är Helene Ögren, 010-242 32 03 och Eva-Britt Johansson, 010-242 32 03. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 23 augusti 2018. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb