Undersköterska

Intensivvårdsavdelningen, Operations- och Intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker

Vi söker nu dig som har slutfört undersköterskeutbildning, omvårdnadsprogram eller utbildning som arbetsgivaren bedömer motsvarande. Vi ser det som meriterande om du har KY-utbildning inom intensivvård eller akutsjukvård eller erfarenhet av arbete inom intensivvård och/eller postoperativ vård.

Till intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen söker vi en medarbetare för tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Du arbetar heltid på rotation, dag såväl som natt. Tillträde enligt överenskommelse.   

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att bli en viktig team medlem hos oss, där du är med och gör skillnad! På intensivvårdsavdelningen är vårt uppdrag är att tillgodose regionens behov av intensivvård med målet att ge varje patient bästa möjliga livskvalitet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen medverkar du i omvårdnaden av patienten. Du arbetar med patientövervakning, dokumentation, observationer, bedömningar och rapporterar förändringar i patientens tillstånd. Du arbetar även med medicinteknisk utrustning och är delaktig i omhändertagandet av anhöriga. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som har förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har viljan att hjälpa andra för att hitta den bästa lösningen för patienten och för verksamheten som helhet. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Är du intresserad är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Agneta Dahlgren, 010-2421378, Siv Andersson 010-2422957 eller Eric Samuelsson 010-2421393. Fackliga företrädare för Kommunal är Margaretha Lindberg och Elena Jans, 010-2422950.  

Sista ansökningsdag är den 29 juli. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb