Vårdadministratör

Smålandsstenar/Reftele

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör inom hälso- och sjukvård, alternativt läkarsekreterare med kodningsutbildning.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på[_]80% med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du får ett varierat arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas! Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen där du kommer ingå i vårt härliga team med god stämning i helt nya och fräscha lokaler. Du får en individuell kompetensutveckling med möjlighet att utvecklas i egen spetskompetens.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du ett omväxlande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, receptionsarbete och IT-support. I tjänsten ingår också att medverka aktivt i utvecklingsarbete, viss statistiksammanställning, posthantering, publicering på intranät samt att handleda studenter och nya medarbetare. Du kommer tjänstgöra vid både Reftele och Smålandsstenars vårdcentraler och vid båda arbetsplatserna är nära samarbete mellan de olika personalgrupperna en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Du måste ha en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du skall också trivas med att möta och kommunicera med många människor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Cosmic och det är bra om du har goda IT-kunskaper och ett intresse för IT-frågor.

För att snabbt bli en del av vår trivsamma personalgrupp har du en god samarbetsförmåga och värnar om ett gott bemötande genom att vara lyhörd och uppmärksam. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och en vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera goda lösningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet ligger i ett samhälle med ”Gnosjöanda”, så hos oss är sammanhållning, uppfinningsrikedom, envishet och företagsamhet ledorden. Vi finns nära våra patienter, kontinuitet och kvalitet är viktig i vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Anne Sauer, tfn. 010 - 244 22 80. Facklig företrädare är Ann-Charlotte Andersson, tfn. 010 - 244 22 89. Sista ansökningsdag är den[_]30 september.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb