Distriktssköterska

Smålandsstenar/Reftele Vårdcentraler

Vill du arbeta på en vårdcentral som är effektiv, dynamisk och som präglas av en mycket god sammanhållning? Då är du välkommen att söka arbete hos oss.

Vi söker

Vi söker legitimerad sjuksköterska för tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Nya, fräscha lokaler i en trivsam arbetsmiljö med god stämning
  • Individuell kompetensutveckling
  • Möjlighet att utvecklas inom eget spetsområde
  • Nära samarbete med härliga kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med

Att arbeta hos oss innebär ett varierat arbete i högt tempo med telefonrådgivning, mottagningsarbete och viss tjänstgöring på jourcentralen i Värnamo. I telefonrådgivningen ingår rådgivning och att hjälpa patienterna till rätt profession och vårdnivå. Mottagningsarbetet innebär att serva läkare, kalla patienter och ta emot patienter som kommer oanmälda till vårdcentralen och på bokade besök. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga sköterskor och andra professioner på vårdcentralen. Varje medarbetare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta utökade uppdrag och invånarnas växande behov av en högkvalitativ primärvård.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är utbildad distriktssköterska alternativt leg. sjuksköterska med erfarenhet inom primärvård. Du är trygg i din roll och värdesätter ett gott bemötande mot patienter, kollegor och övriga samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, initiativtagande och möjlighet att snabbt anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet ligger i ett samhälle med ”Gnosjöanda”, så hos oss är sammanhållning, uppfinningsrikedom, envishet och företagsamhet är ledorden. Vi finns nära våra patienter och kontinuitet och kvalitet är viktig i vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anne Sauer tfn 010 - 244 22 80. Facklig representant för vårdförbundet Eva Georgsson tfn 070 - 329 39 80. Sista ansökningsdag är den[_]30 september.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb