Två undersköterskor med flerårig erfarenhet sökes

Medicinsk vårdenhet A, medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Om du har minst fem års erfarenhet från arbete med sjukhusvård och är sugen på nya utmaningar kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker

Vi på medicinsk vårdenhet A på medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker just nu två nya medarbetare med undersköterskekompetens och flerårig erfarenhet av arbete inom slutenvård/sjukhusvård. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som är van vid att arbeta i team, ta eget ansvar och inte är rädd för att lära dig nya saker.

På medicinsk vårdenhet A vårdas och behandlas svårt sjuka patienter med antingen hematologiska eller njurmedicinska sjukdomar. Det ställer höga krav på alla medarbetares kompetens. Som undersköterska är du den som arbetar närmast patienterna och är därmed också den som först ser om en patient försämras på något sätt.

Det här får du arbeta med

Avdelningen på medicinsk vårdenhet A är indelad i tre grupper (två grupper på lördag- och söndagskvällar) där vi arbetar i team. Varje team består av en sjuksköterska och en undersköterska som tillsammans ansvarar för omvårdnaden av sju till åtta patienter (tio till elva patienter på lördag- och söndagskvällar). Förutom vårdpersonal finns arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator och sjukhuspräst knutna till avdelningen.

Inom njurmedicin vårdas patienter med akut eller kronisk njursvikt med ett brett spektrum av bakomliggande orsaker som utreds och behandlas. Här vårdas patienter efter njurbiopsier, njurtransplantationer med mera. Vi vårdar också patienter som behöver hjälp med uppstart av påsdialys, vid peritoniter eller andra komplikationer samt patienter som får bloddialys på dialysavdelningen men av olika orsaker kräver inneliggande vård.

På hematologen utreds och behandlas olika blodsjukdomar såsom leukemi, myelom och lymfom samt anemier, venösa tromboser och lungembolier. Blod- och cytostatikahantering är vanligt förekommande. Vi bedriver isolering av patienter som är infektionskänsliga på grund av cellgiftsbehandlingar eller benmärgstransplantationer. Sepsis är en vanlig komplikation hos dessa patienter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är flexibel, kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper, och du har ett starkt engagemang och en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Detta värderar vi högt

Förutom några års erfarenhet betyder det mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miriam Gadmar, vårdenhetschef, 010-242 20 72.

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Två undersköterskor med flerårig erfarenhet sökes Tillbaka till lediga jobb