Trafikplanerare

Serviceresor/Beställningscentralen

Vi söker

En Trafikplanerare, till vår beställningscentral för färdtjänst- och sjukresor inom Serviceresor. Du ska ha genomförd gymnasieutbildning, och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Meriterande är Logistikutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete inom persontrafikbranschen.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med start snarast. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi sitter i stationshuset centralt i Jönköping med bra inpendlingsmöjligheter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du tillsammans med kollegor dagligen planerar ca 2 600 färdtjänst- sjuk och närtrafiks resor i huvudsak inom Jönköpings län. Resorna utförs enligt gällande regelverk och upphandlade trafikavtal. Du har dagligen kontakt med trafikföretag, förare och kunder. Verksamheten pågår i stort sett dygnet runt 365 dagar/år. Du jobbar oregelbundna arbetstider, vardag som helg, enligt rullande schema.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett logiskt tänkande och trivs med utmaningen att varje dag få ihop planeringen av resor på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt och med omtanke om våra kunder. Har du en god förmåga att samarbeta med andra och vara serviceinriktad. Är du noggrann. Har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du behåller ett lugn i stressiga situationer.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta platschef Åsa Ljungberg, tfn 010-241 5650. Facklig företrädare för Vision är Ann-Lis Andersson, tfn 010-241 5658. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdagen är 2018-08-19. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Trafikplanerare Tillbaka till lediga jobb