Klinikchef, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

Hos Vråen Folktandvård Värnamo arbetar en positiv och prestigelös personalgrupp som ställer upp för varandra. Vi erbjuder våra medarbetare samarbete över yrkesgränserna med erfarna kollegor, kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping och ett brett spektra av patienter att arbeta med. Vråen Folktandvård Värnamo ingår tillsammans med ytterligare sju kliniker i verksamhetsområde söder. På kliniken tjänstgör cirka 30 medarbetare och vi har även en annexklinik i Rydaholm.

Vill du veta mer om oss? Besök gärna Våren Folktandvård Värnamo. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandläkare, gärna med flerårig klinisk yrkeserfarenhet och kunskap i journalsystemet T4. Vi ser positivt på om du har erfarenhet som chef eller handledare men det viktigaste är att du har ett stort intresse för ledarskap.

För tjänsten krävs körkort och förmåga att uttrycka dig i svenska språket. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Anställningen som klinikchef är tidsförordnad på 2-4 år med goda möjligheter till förlängning. Du får en grundanställning som tandläkare i Folktandvården Region Jönköpings län. Tjänsten är en tillsvidareanställning om heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Du har stöd från din närmaste chef samt Folktandvårdens stödfunktioner; IT, Ekonomi, HR, Kommunikation och marknad samt Dentalservice vilket skapar goda förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

I rollen som klinikchef ingår du även i ett nätverk tillsammans med verksamhetsområdets klinikledningar där ni träffas regelbundet. Du tillhör också chefsgruppen med klinikchefer för hela verksamheten vilket ger förutsättningar för erfarenhetsutbyte och påverkansmöjligheter.

Det här får du arbeta med

Tillsammans med din klinikkoordinator, som utgör en del i klinikledningen, leder du och utvecklar såväl medarbetare som klinik. I ditt uppdrag som klinikchef ansvarar du för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning.

Som klinikchef driver du kliniken enligt Folktandvårdens mål och värdegrund. Du kommer också att tjänstgöra som tandläkare på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och som självständigt kan fatta beslut utifrån verksamhetens behov. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare vilket gör att ni framgångsrikt arbetar mot era gemensamma mål. Genom ditt ledarskap förser du dina medarbetare med de befogenheter de behöver och du drivs av att fortsätta utveckla kliniken.

Du värdesätter gott samarbete med såväl patienter som dina medarbetare. Genom att vara enkel och tydlig i din kommunikation så säkerställer du att ditt budskap når fram. Du hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och anstränger dig för att fortsätta upprätthålla en god klinikanda.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba på Folktandvården. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att ringa verksamhetschef Michael Trollstad, 076-724 58 46. Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21. Facklig kontaktperson för VISION är Anita Hult, 010-243 24 03. Facklig kontaktperson för SRAT är Arezoo Dadari, 070-440 46 07. Sista ansökningsdag är den 22 juli 2018. Välkommen med din ansökan!  Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Klinikchef, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb