Fysioterapeut

Gislaveds vårdcentral

Vill du vara med och fortsätta att utveckla Gislaved-Anderstorps vårdcentral, då är Du välkommen att söka dig till oss!

Vi söker

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning, heltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård är önskvärt men inget krav.

Utbildning i OMI, McKenzie, OMT, akupunktur, medicinsk träningsterapi samt BK är meriterande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner samt att du på ett självständigt sätt kan strukturera, planera och ta ansvar för ditt arbete. Som person är du flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Vi erbjuder dig

  • Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
  • Individuell kompetensutveckling
  • En bra, härlig och kompetent personalgrupp
  • Omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik - Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö
  • Arbete som sker både självständigt och i team.

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga sjukgymnaster. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och inom ramen för rehabiliteringsarbetet finns möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors tfn 010 – 244 20 94 alt. elisabeth.hullfors@rjl.se. Fysioterapeut Truus Niks Krums-Vabins tfn 010-244 23 82 alt. geertruida.niks.krums_vabins@rjl.se. Facklig företrädare för SACO är Irene Herrstedt Tengberg 010-242 44 64. Sista ansökningsdag är den 12 augusti.   Varmt välkommen med din ansökan!   Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb