Vårdadministratör

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö

Vi på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö arbetar tillsammans för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet. Vi söker nu en ny engagerad medarbetare till vårt team. Välkommen att söka redan idag!

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör och som har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är på heltid tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett omväxlande och stimulerande arbete på en välfungerande och trivsam arbetsplats i fina lokaler. Du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken. Hos oss arbetar många trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet. Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö värnar vi om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet Cosmic, administrativ telefontid, boka och kalla patienter, receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter. Tycker du det är roligt att tänka nytt? I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten där du som vårdadministratör spelar en viktig roll. 

För att du ska trivas hos oss

Har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar? Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och intensivare dagar. Vi tror därför att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd. 

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Då områdeschef Karolina Johnsen har semester under vecka 28-31 är du välkommen att kontakta Hr-konsult Moa Törnqvist för mer information om tjänsten, Tfn: 010-242 12 57, mail: moa.tornqvist@rjl.se Facklig företrädare för Vårdförbundet är Jennie Elm, tfn. 010-242 50 24.

Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2018. Intervjuer kommer i första hand hållas under vecka 32-33. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb