Leg. receptarie/apotekare

Läkemedelsförsörjning/Sjukhusapoteket Värnamo

Är du leg. receptarie eller leg. apotekare och vill arbeta med läkemedelsservice och farmaceutiskt stöd på en vårdavdelning? Ta chansen att prova under ett år!

Vi söker

Vi söker dig som är leg. receptarie eller leg. apotekare och gärna ett par års yrkeserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från arbete på sjukhusapotek och klinisk farmaci är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Har du någon gång funderat på hur det skulle vara att arbeta på ett sjukhusapotek? Nu har du möjlighet att prova på arbete med läkemedelsservice och farmaceutiskt stöd på vårdavdelning på Värnamo sjukhus. Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år med tillträde 1 november eller enligt överenskommelse.  Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

En av våra farmaceuter ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Du kommer att delta i arbetet på medicin-/geriatriska vårdavdelningarna där din uppgift blir att göra läkemedelsavstämningar, samtala med patienter om deras läkemedel, iordningsställa dosetter samt beställa och fylla på läkemedel i läkemedelsförråden. Du kommer även att delta i sjukhusapotekets övriga arbete med läkemedelsservice på sjukhuset.

För att du ska trivas hos oss

Det är av stort värde att du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team med flera professioner. Du har lätt att skapa kontakter och har god förmåga att samtala med patienter. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra mot uppställda mål och att du vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta Carin Skarp, områdeschef 010-242 34 90 eller My Liljemark, teamledare 010–244 85 24. Facklig företrädare för Sveriges Farmaceuter är Frida Karlsson och Julia Nagy 010-242 34 51.

Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg. receptarie/apotekare Tillbaka till lediga jobb