Vårdadministratör

Med- och geriatrikkliniken, skrivenheten, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker nu två medarbetare till vårdadministrationen på medicin- och geriatrikkliniken. Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare och har goda kunskaper inom diagnoskodning, medicinsk dokumentation, IT samt gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Du får ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med en arbetsgrupp på 20 medarbetare. Vi arbetar på en stor klinik med många olika medicinska specialiteter med både öppen- och slutenvård. Du kommer att arbeta nära en av specialiteterna tillsammans med övriga yrkesprofessioner och kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla det vårdadministrativa arbetet.

Du kommer i första hand att vara placerad i öppenvården men det är även aktuellt med slutenvårdsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är noggrann och flexibel och kan hantera flera olika situationer samtidigt. Du ska tycka om att arbeta i team men också kunna fungera självständigt och ta eget ansvar. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet där patienten alltid är i centrum. För oss är det viktigt att samarbeta och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet. Vi värderar också nytänkande och engagerade medarbetare så att verksamheten drivs framåt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Anki Lindhe, 010-244 75 29. Facklig företrädare för Vision är Maria Nassirpour, 010-244 75 30.

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2018. Ansökningarna handläggs löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb