Områdeschef Medicinsk teknik

Verksamhetsstöd och service, Ledning och stab

På grund av nuvarande chefs pensionering söker Region Jönköpings län ny medicinteknisk chef för område Medicinsk Teknik.

Vågar du anta nya utmaningar? Vill du vara med och forma framtidens medicintekniska organisation? Ser du möjligheter snarare än hinder? Är du handlingskraftig? Är du en bra ledare?   Verksamhetsstöd och service bildades 2013-09-01 som en ny förvaltning med inriktning mot verksamhetsstöd och service och har idag cirka 1000 medarbetare inom 14 olika områden där område Medicinsk Teknik är ett, med 40 medarbetare och verksamhet förlagd vid våra tre sjukhus.

Vi söker

Du har teknisk utbildning på högskolenivå samt erfarenhet av arbete med medicintekniska system och utrustningar, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga. Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat samt att stimulera dina medarbetare i en föränderlig tillvaro.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av högt tempo och arbetsglädje. Vår verksamhet är starkt beroende av en effektiv organisation och du blir ansvarig för att skapa de bästa lösningarna för att på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och att vi lever upp till våra kunders höga krav på leveransservice.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som områdeschef kommer du att ha personal- och resultatansvar vilket kräver förmåga att leda organisationen och medarbetarna till en välfungerande enhet som stöttar regionens verksamheter. Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation och erfarenhet från att arbeta i denna typ av organisation är meriterande.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har förmåga att skapa delaktighet, engagemang och förutsättningar för medarbetare att växa och ta ansvar i ett klimat som inspirerar till kundfokus och nära samarbeten. Du motiveras av komplexa frågor, har helhetssyn och ett strategiskt perspektiv. Samtidigt leder du verksamheten mot uppsatta mål, genom handlingskraft och struktur. Du samarbetar bra med andra och ser värdet av goda relationer och nätverk. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är tydlig i din kommunikation i mindre- såväl som i större sammanhang. Dessutom förstår, och fokuserar du på effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du visar gott omdöme, utstrålar trygghet och stabilitet samt har förmåga till självinsikt.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arne Andersen, Direktör Verksamhetsstöd och Service, tel. 010-242 41 40. Facklig representant för Sveriges ingenjörer är Malin Svensson, 010-243 59 42.   Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 augusti 2018.    

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.  

Sök jobbet som Områdeschef Medicinsk teknik Tillbaka till lediga jobb