Är du Fysioterapeut/Sjukgymnast? Se hit!

Eksjö vårdcentral

Är du legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som är redo för nästa utmaning? Är du nyfiken på primärvården och vill få en chans att växa och utvecklas i din yrkesroll? Då kanske du är vår nya kollega?

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du ha stora möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för olika rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning, behandling och uppföljning. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och inom ramen för rehabiliteringsarbetet finns möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten och att fördjupa dig inom ett spetsområde. Vi erbjuder dig även regelbundna utbildningar och individuell kompetensutveckling.   Du ges möjlighet att arbeta coachande med hälsofrämjande insatser och du träffar dina patienter både enskilt och i grupp. I höst kommer vi fokusera mer på teambaserat arbete mellan de olika professionerna på vårdcentralerna.   Du erbjuds anställning tillsvidare på heltid men det finns möjlighet att anpassa sysselsättningsgraden utifrån dina önskemål. Tillsättning sker enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker har lätt för att skapa engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera till förändring. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Vi ser även att du är mån om ett gott samarbete och bemötande och att du gillar omväxling och ser utveckling som en naturlig del i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av primärvård är det av intresse för tjänsten. 

Detta värderar vi högt

På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vårt mål är att ge god rehabilitering, bra tillgänglighet och trevligt bemötande. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna så berättar vi gärna mer om tjänsten utifrån dina önskemål!   Enhetschef: Sara Mannerback 010 - 243 59 03. Facklig företrädare för SACO: Sara Persson 010- 243 73 99

Sista ansökningsdag är den 26 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.  

Sök jobbet som Är du Fysioterapeut/Sjukgymnast? Se hit! Tillbaka till lediga jobb