Sjuksköterska

Ortopediska vårdenheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du arbeta med att vårda människor? Är du intresserad av ortopedi? Sök då tjänsten som sjuksköterska och bli en i vår härliga gemenskap och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta hos oss! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Viss nattjänstgöring kan förekomma under schemaperioden.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett givande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling såväl som personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Du får även möjlighet att påverka ditt schema! Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja.

Nyutexaminerad sjuksköterska? För dig erbjuder Höglandssjukhuset det unika och nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Vi vill ge dig en bra start i arbetslivet med goda möjligheter att växa in i din nya yrkesroll!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du huvudansvar för den specifika omvårdnaden av våra patienter, vilket bland annat innebär optimering inför och efter operation. Du utför systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner med mera. En viktig del i ditt arbete är att ge information till patienter och närstående.

För att du ska trivas hos oss

Du arbetar bra med andra människor, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är stabil och kontrollerad i pressade situationer och har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Det betyder mycket för oss att du har en entusiastisk attityd till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater samt/och ett professionellt förhållningssätt. Tidigare erfarenhet av vårdarbete samt intresse för ortopedi är meriterande - men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jennie Evertsson, 010-243 59 82. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Weimar Ahlgren eller Mathilda Stenberg, 010-243 58 10. Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb