Distriktssköterska

Hälsans vårdcentral 2, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att bli en del av vår engagerade personalgrupp! Tillsammans erbjuder vi våra patienter helhet, omtanke och kvalitet.

Vi söker

Vi söker en distriktssköterska, gärna med erfarenhet/intresse av vårdsamordning och/eller demensutredningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete som växlar mellan telefonrådgivning, egen mottagning och arbete på vår distriktssköterskemottagning eller i akutteam. Arbete på Jourcentralen i Jönköping kan ingå.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du har ett viktigt arbete med att vara patientens första kontakt för att sedan triagera till rätt vårdnivå på vårdcentralen så att patienten får en tydlig bild av vad som ska hända i nästa steg. Vi tar tillvara din kompetens och ger dig möjlighet att utveckla den.

Detta värderar vi högt

För att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård är vi i ständig utveckling. Vi ger dig förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel och vi värnar balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Cecilia Svensson, tfn 010-242 58 23. Facklig företrädare för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb