Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsstöd och service, Ledning och stab

Vågar du anta nya utmaningar? Är du intresserad av att bryta mark och utveckla? Ser du möjligheter snarare än hinder? Är du handlingskraftig? Kan du engagera och inspirera? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker

Du har högskoleutbildning kopplat till verksamhetsutveckling och förbättringsprojekt eller annan utbildning som vi bedömer lämplig. Alternativt så har du skaffat dig likvärdig kompetens genom erfarenhet. Utöver detta har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, förbättringsarbete och projektledning. Du är bra på att samordna uppdrag och fungera som förbättringsledare. Du är van att arbeta från analys till uppföljning och har erfarenhet av framtagning av processflöden och riskanalyser.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av expansion, högt tempo och arbetsglädje. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du utvecklar våra verksamheter och deras processer och tjänster genom att leda projekt i nära samverkan med kund. Din arbetsplats är vid staben för verksamhetsstöd och service.

För att du ska trivas hos oss

Du är självgående och ansvarstagande och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är också mål- och resultatorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vidare har du lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer samt har en god muntlig kommunikation i små- såväl som stora grupper.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna Gunnel Svedeskog Karlsson, tfn 010 - 242 41 67 eller 0705-89 87 65. Du kan också kontakta för SACO Malin Svensson, tfn 010-24 35942 eller för Vision Tina Laine Tollström tfn 010 - 242 59 13.

Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2018. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare Tillbaka till lediga jobb