Vårdadministratör

Ögonmottagningen, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker nu en vårdadministratör som vill bli en del av vår arbetsgrupp! Hos oss får du en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i högt tempo. Du blir en del av en härlig arbetsgrupp med god gemenskap.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. Arbete i vår tidsbokning ingår och du gillar såklart att möta människor, ge god service och vara ansiktet utåt för vår verksamhet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med de olika yrkesprofessionerna på kliniken.

Du kommer få möjlighet att jobba med utvecklingsarbete inom ett eller flera egna ansvarsområden, till exempel inom IT, statistik eller intranätet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en vårdadministrativ utbildning med diagnoskodning. Kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, att ha en positiv attityd och ett serviceinriktat sätt. Som person är du lojal och har ett professionellt arbetssätt, du är strukturerad och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi ser även att du är en flexibel person som lätt kan ställa om till nya förutsättningar under arbetets gång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Svensson Kauppinen på telefon 010-244 74 63. Facklig representant för Vision är Marie Svensson telefon 0381-358 61.

Tror du vi skulle trivas tillsammans? Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag är 26 augusti.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb