Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, mobila teamet, Värnamo

Vill du vara delaktig i den framtida psykiatriska vården i Värnamo?

Utvecklingen av den öppna psykiatriska vården fortsätter. Vi utökar bemanningen och planerar ytterligare mobila psykiatriska team. Det mobila teamet är ett viktigt komplement till övrig öppenvårdsverksamhet och ökar tillgängligheten samtidigt som det är[_]ett komplement till heldygnsvård.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har vidareutbildning i psykiatri. Viktigt är att du har värdefull erfarenhet och intresse av att arbeta inom psykiatrisk vård. Arbetet är på heltid och tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. För arbetet krävs att du har körkort för bil och arbetet innebär resor inom Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamoområdet.

Det här får du arbeta med

Ett mobilt team är bemannat med erfaren sjuksköterska och skötare. Fullt utbyggd är verksamheten planerad för dag- och kvällstid, sju dagar i veckan. Det mobila teamet har bl a kontakt med patienter med behov av stöd- och vårdinsatser i hemmet. Vår målsättning är att kunna möta alla olika vårdbehov som patienter inom specialistpsykiatrin kan ha. Därför satsar vi på mångfald när det gäller behandlingsutbud, och arbetar så långt som möjligt i team. Det mobila teamet kommer att organisatoriskt vara kopplat till klinikens dagvårdsverksamhet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en kompetent och engagerad organisation. Du erbjuds stora möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att trivas hos oss

Du har intresse för att utveckla den specialistpsykiatriska omvårdnaden. Du är självgående i ditt arbetssätt, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i oväntade situationer och kan skapa trygghet för din omgivning. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt och har en väl utvecklad empatisk förmåga. Du förväntas delta i adekvat kompetensutveckling. Vid vår klinik eftersträvar vi en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa dagvårdens vårdenhetschef Kajsa Ekholm, tfn 010-244 97 51 eller bitr vårdenhetschef Rose-Marie Appelberg, tel 010-244 9783. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag 2018-09-28. Välkommen med din ansökan.[_][_][_][_]

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb