AT-läkare

Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du göra din AT på ett av de högst rankade sjukhusen i Sverige? På ett sjukhus där du får mycket ansvar men med bra stöd? Där du är en i gänget och saknas om du inte är där? Där du kan göra skillnad? Då ska du söka AT hos oss!

I Eksjö finns ett av Sveriges största länsdelssjukhus. Här finns en bra kombination av dels högspecialiserad vård, dels bred vård som gör att man som läkare får se mycket och därmed får en bra erfarenhetsgrund att stå på. Huvuddelen av slutenvården bedrivs i Eksjö men viss mottagningsverksamhet finns även i Nässjö.

Vårt sjukhus är i en utvecklingsfas där vi bygger och satsar för framtiden. Sjukhuset är lagom stort men inte större än att du känner igen de flesta arbetskamrater och de känner igen Dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder[_]elva AT-block med tillträde i[_]mars och juni. AT-blocken omfattar 21 månader. Din AT inleds med introduktionsdagar. Du har fyra valfria veckor under din AT. Du kan välja två veckor av dem till auskultation i Rovigo, Italien.

  • Individuell utbildningspott, 10 000 kr
  • 1 veckas introduktion (allmän)
  • Minst 2 timmars kliniknära[_]undervisning per vecka
  • Personlig handledare
  • Betald ledighet, konferensavgift, resa och boende till AT-stämman

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Din kompetens

Du ska ha läkarexamen vid planerat tillträde av AT-block. Utländska sökande ska ha tillstånd från Socialstyrelsen att göra AT i Sverige samt dokumenterade språkkunskaper motsvarande C1-nivå i svenska.

Vår målsättning är att få en kompetent grupp med skiftande karaktär, vilket vi tror gynnar såväl AT-läkarna som vårt sjukhus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och intervju

För att din ansökan ska bedömas som fullständig ska den innehålla:

  • Personligt brev
  • CV
  • LADOK-utdrag/läkarexamensbevis
  • Minst en klinisk referens
  • Foto

Utländska sökanden ska bifoga socialstyrelsens beslut om tillstånd att göra AT i Sverige.

Om du erbjuds AT-tjänst kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi försöker att ha en snabb rekryteringsprocess där intervjuer sker löpande efter att ansökningar kommit in. Antagningsbeslut sker i nära anslutning till sista ansökningsdagen. Svar från AT-läkarna önskas inom max[_]två dagar.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar angående ansökan och intervju lämnas av: Åsa Sjögren, HR-konsult, tfn 010-2435073 Magnus Bodenäs, AT-chef, magnus.bodenas@rjl.se Studierektorer: Lena Petersson, tfn 010-243679, Monica Petersson, tfn 010-2432711. Facklig representant SYLF: Martin Nedergaard-Hansen, tfn 010-2437061.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2018-10-03

Sök jobbet som AT-läkare Tillbaka till lediga jobb