Nu söker vi vår nya Överläkare/Specialistläkare!

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker nu en överläkare alternativt specialistläkare inom obstetrik-gynekologi till vår verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö.[_]Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har bakjourskompetens.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat. Kliniken har ett utpräglat teamtänk. De verksamheter kliniken hanterar är allmän gynekologi, infertilitet, urologisk gynekologi, dysplasi, onkologi, ultraljud, kvinnohälsa/ungdomsmottagning och obstetrik. Vi har även en relativt nystartad specialistmödravård som sker i samarbete med medicinkliniken. Information om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare.

Det här får du arbeta med

Som specialistläkare får[_]du möjlighet att arbeta självständigt inom ämnesområdena, samtidigt som du[_]själv får[_]utveckla arbetsområden och delta i processarbeten. Du kommer arbeta mycket i team och lägga stor vikt vid förbättringsarbete.[_]Det ingår även handledning av både kolleger, läkarstudenter och randande distriktsläkare. Du samarbetar med övriga kliniker i regionen[_]och framförallt med våra patienter! I tjänstgöringen ingår jourverksamhet vardagar och helger.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs att arbeta i team och kan skilja på det personliga och professionella. Du är lugn och stabil med förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar även i stressande eller pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du tar hänsyn till verksamhetens bästa.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Caroline Lyssarides, arbetsmail caroline.lyssarides@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 14 oktober 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Nu söker vi vår nya Överläkare/Specialistläkare! Tillbaka till lediga jobb