Biträdande vårdenhetschef

Medicinsk vårdenhet A, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping söker en[_]biträdande vårdenhetschef till hematolog- och njursektionen samt mag-tarmmottagningen.

Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska och har ett genuint intresse för personalfrågor, arbetsmiljö och patientsäkerhet. Du behöver ha ett driv att förbättra och vara beredd att jobba i ett nära samarbete med vårdenhetschefen kring dessa frågor.

Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov är länets största somatiska klinik med cirka 350 anställda. Kliniken är indelad i åtta sektioner med olika specialistinriktningar, vissa med länsuppdrag. Medicinkliniken har en starkt positiv utveckling och bedriver förbättringsarbeten på alla enheter. Vi har ett gott arbetsklimat där vi värnar om teamarbete och vi arbetar aktivt mot mer personcentrerad vård. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Medicinsk vårdenhet A har 21 vårdplatser. Till enheten hör också mottagningsverksamhet inom hematologi som innehåller en behandlingsdel och en mottagningsdel. Vi har även ett nära samarbete med dialysavdelningen och njurmottagningen. I chefskapet ingår också personal- och verksamhetsansvar för mag-tarmmottagningen. Vårdenheten, inklusive hematologmottagning och mag-tarmmottagning, har cirka 45 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen. I dina uppgifter ingår personal- och kompetensförsörjning, administration i Heroma med schemaläggning, patientsäkerhetsfrågor, ledarutveckling samt arbetsmiljöansvar. Kvalitets- och utvecklingsarbete är naturliga delar i verksamheten. Du ersätter vårdenhetschefen vid hennes frånvaro, vilket kan ske i kortare eller längre perioder under året.

Din kompetens

Vi vill att du:

  • är utbildad sjuksköterska
  • gärna har flerårig erfarenhet från akutsjukvård
  • har chefsambitioner och är intresserad av ledarskapsfrågor
  • har tidigare utbildningserfarenheter eller har en uttalad vilja att arbeta aktivt med internutbildning och ambitionen att stödja dina medarbetare till fortsatt kompetensutveckling
  • driver utvecklingsarbete med ständiga förbättringar och patientsäker vård
  • är flexibel i ditt arbetssätt och har en god samarbetsförmåga och ett empatiskt sätt

Tidigare chefs- och ledarerfarenheter är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession. Du får ett tvåårigt förordnande som biträdande vårdenhetschef. Det finns möjlighet till förlängning av chefsförordnandet.

Frågor och ansökan

Om du har frågor är du välkommen att[_]kontakta biträdande verksamhetschef Anette Elmquist, 010-242 33 37, eller vårdenhetschef Miriam Gadmar, 010-242 20 72. Facklig representant för Vårdförbundet är Marcus Lind, 010-242 20 70, och för[_]Kommunal Britt Öhman, 010-242 20 90.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2018. Intervjuer kan komma att[_]ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb