Tandsköterskor till Höglandet!

Verksamhetsområde Öster

För att lyckas med vårt gemensamma mål - en friskare framtid för regionens invånare - är vi beroende av kompetenta medarbetare. Vi behöver nu fylla på med nya entusiastiska tandsköterskor på flera av våra allmäntandvårdskliniker på Höglandet i Jönköpings län! Vi söker både dig som är ny i tandsköterskeyrket och dig med erfarenhet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra tillsammans med erfarna kollegor i en varierande och händelserik arbetsvardag.

Vi söker Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län. Eftersom det är viktigt för oss att du mår bra erbjuder vi dig också ett generöst friskvårdsbidrag.

Det här får du arbeta med Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. I det dagliga arbetet ingår att assistera tandläkare och tandhygienist. Andra arbetsuppgifter är munhälsokontroller och fissurförseglingar, sterilarbete, reception, kallelser och tidsbokning. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma. Du skolar också in tandvårdsrädda patienter, är en del i ett teamarbete där du utför arbetsuppgifter delegerade av tandläkare. För dig med erfarenhet i yrket kan det finnas möjlighet att handleda studenter.

För att du ska trivas hos oss Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. I kontakt med andra är du lyhörd och gör dig lätt förstådd. Vi har ett stort patienttryck, dessutom kan förutsättningarna för dagen snabbt ändras. Detta ställer krav på oss att snabbt kunna ställa om och se nya möjligheter för att lösa situationen. I sådana fall behåller du ditt lugn, är stabil och fokuserar på rätt saker.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Hos oss får du möta många olika patienter och därför är du mån om att anpassa din kommunikation efter person och följer upp så att ditt budskap når fram. Du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörigheter påverkat dig och andra.

Detta värderar vi högt Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på[_]Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad Vi söker tandsköterskor till följande kliniker:

Aneby Folktandvård Eksjö Folktandvård Sävsjö Folktandvård Vetlanda Folktandvård

Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 2018-09-27.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Bodil Lundby, 036-325304.

Facklig kontaktperson för Vision Anita Hult, 0732-481613

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterskor till Höglandet! Tillbaka till lediga jobb