ST-läkare

Geriatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker nu en eller flera ST-läkare för att tillsammans med oss utveckla framtidens geriatrik vid geriatriska kliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Du är legitimerad läkare eller har annan lämplig specialitet med intresse för dubbelspecialisering. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift, som lägst motsvarande C1-nivå enligt Europarådets skala. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärandemiljö. ST-tjänsten läggs upp enligt Socialstyrelsens och SGF:s riktlinjer med personligt ST-kontrakt och utsedd utbildad handledare. I Region Jönköpings län arrangeras gemensamma A- och B-mål för ST-läkarutbildningen. Du inbjuds dessutom till ST-akademin för Region Jönköpings läns ST-läkare i geriatrik som är ett etablerat och uppskattat länsövergripande nätverk. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse vid geriatriska kliniken på Länssjukhuset Ryhov. Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. [_] Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Du har ett gediget intresse för den äldre patienten och sätter alltid patientens behov i fokus. Du bidrar med ett personcentrerat arbetssätt i vårt team till att patienterna får vård i en trygg och säker miljö.

Detta värderar vi högt

Vi är måna om att ha ett mycket gott samarbetsklimat. Vi värnar om den multisjuka äldre patienten genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Indira Liesto, 010-242 69 24, eller studierektor Björn Westerlind, 010-242 32 42. Facklig företrädare är ST-läkare Helene Starby, 010-242 63 85. Sista ansökningsdag är den 7 oktober 2018.

Intervjuer genomförs löpande under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb