Logoped

Rehabiliteringscentrum

Vill du bli en del av vår engagerade och kompetenta arbetsgrupp på Höglandet? Vi erbjuder en stimulerande miljö där du blir en del i ett kollegialt sammanhang.

Vi söker

Vi söker en legitimerad logopedkollega som med driv och engagemang vill utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse och är förlagd i Nässjö. Det är en öppenvårdstjänst där du kommer möta barn med olika tal- och språksvårigheter. Körkort är önskvärt då resor i tjänsten kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig plats i[_]en arbetsgrupp med en mix av nya och erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi har ett nära samarbete i vår logopedgrupp, samt med våra logopedkollegor i regionen. Du kommer arbeta i fräscha och trevliga miljöer med goda möjligheter till behandlingsrum. Det finns logopedkollegor i din direkta närhet samt kollegor inom andra professioner. Vi jobbar med mentorskap och utformar en individuell plan för att ge dig en bra introduktion och stöttning i din professionella utveckling. Utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i vår vardag genom utbildningar och gemensamma arbetsgrupper. Vi arbetar enligt arbetstidsmodellen årsarbetstid, vilket innebär att du till viss del kommer kunna styra över din arbetstid. Vi på Rehabiliteringscentrum försöker, i den mån det går, att vara behjälpliga med helhetslösningar såsom bostad, medsökande och fritidsintressen. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Du kommer träffa barn med olika typer av tal- och språksvårigheter. Innehållet i tjänsten innebär bedömning och behandling samt handledning och rådgivning till patient, närstående och personal i personens nätverk. Vi försöker anpassa tjänsten efter dina erfarenheter och önskemål.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.[_]Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Christina Josefsson Gisler, 010-243 45 84, 076- 723 48 09. Legitimerad logoped, Linn Bobacken, 010-243 30 88. Facklig företrädare för SRAT, Legitimerad logoped, Maria Svensson, 010-243 46 39, 010-243 22 61 Mail: maria.a.svensson@rjl.se

Sista ansökningsdag är den 2018-10-01, välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb