Projektledare Konferens och Event

Kulturhuset Spira

Är du personen vi söker till att leda vår konferens och eventgrupp på Kulturhuset Spira? Vill du jobba i en händelserik och spännande miljö, där bemötande och värdskap är viktigt?

Som projektledare för Konferens och event kommer du att leda ett team med motiverade och positiva personer från olika delar från verksamheten. Vi jobbar för att långsiktigt samarbete med både befintliga och nya konferens- och eventkunder, och att göra deras möte minnesvärt och inspirerande med hjälp av övriga verksamheten i Kulturhuset Spira.

Vi söker

Vi söker en projektledare för konferens och event. Tjänsten är tillsvidare på 100 % med tillträde den 26/11 2018, eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är varierande och innefattar även vissa kvällar och helger beroende på verksamheten. Du har en utbildning inom projektledning, event, försäljning eller liknande arbetslivserfarenhet. Du skall ha minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som en fördel att du har erfarenhet av att jobba gränsöverskridande och kunna sälja och förhandla både gentemot kund och inom verksamheten. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska. Som projektledare har du budgetansvar för både intäkter och kostnader för genomförda och planerade konferenser och event.

Vi erbjuder dig

  • En heltidstjänst som projektledare för Konferens och event som ingår i Försäljningsavdelningen.
  • Ett varierande, inspirerande och utvecklande arbete tillsammans med en konferensgrupp från olika avdelningen i huset.

För att du ska trivas hos oss

Som en del i Kulturhuset Spiras Försäljningsavdelning ser vi att du är utåtriktad och målfokuserad för att kunna bidra till gruppens gemensamma mål och ansvarsområden. Vi ser att du är en framåt, trygg, orädd och flexibel person med ett utåtriktat sätt. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Som projektledare på Försäljningsavdelningen jobbar du nära Marknadsavdelningen i huset, och övriga delar i huset vilket gör det extra viktigt att kunna jobba i team mot ett gemensamt mål.[_]

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 2018-09-27. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.[_] Vid frågor kontakta rekyterande chef Jörgen Asklid, 070-333 86 77. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Kulturhuset Spira – med oss växer du.

Sök jobbet som Projektledare Konferens och Event Tillbaka till lediga jobb