Distriktssköterska/sjuksköterska

Gnosjö vårdcentral

Välkommen till vår omtyckta och välfungerande vårdcentral!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för tillsvidareanställning. Tjänsten är heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa hos våra invånare.
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
  • Möjlighet till både intern och extern kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Du arbetar främst med telefonrådgivning och mottagningsarbete med viss tjänstgöring på jourcentralen i Värnamo. I telefonrådgivningen ingår rådgivning och bokning av läkartider, mottagningsarbetet innebär att kalla och ta emot patienter.

Arbetet är främst förlagt dagtid men viss tjänstgöring på jouren ingår, vilket innebär mottagningsarbete kvällstid och helgdag. Du kan själv vara med och påverka när passen på jourcentralen infaller.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom allmän hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete.

Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd och samarbetsförmåga samt att du förstår vikten av ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar för att ha en tillgänglig och serviceinriktad mottagning. Detta uppnås genom gott bemötande till våra patienter och bra processer i vårt arbete. Som sjuksköterska hos oss får du en viktig roll, både i bedömningar i telefon och i mötet med patienten. Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marianne Bolin Larsson, tfn 010 - 244 80 58 eller verksamhetschef Annica Park 010 - 244 80 83. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Helena Johansson, tfn 010 - 244 80 32.

Sista ansökningsdag är den[_]14 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb