Vi förstärker nu med Förlösande barnmorskor!

Kvinnoklinikerna, Region Jönköpings län

Nu förstärker vi förlossningsvården inom Region Jönköpings län och söker dig som vill arbeta hos oss som förlösande barnmorska!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska som vill arbeta med oss på Kvinnoklinikerna inom Region Jönköpings län! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 1 november 2018 eller efter överenskommelse. Då vi söker tjänsten till Eksjö, Jönköping och Värnamo får du möjlighet att välja ort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din barnmorskeprofession får möjlighet att växa i din roll.[_]Vi erbjuder dig chansen att kunna påverka och förbättra den goda förlossningsvård vi erbjuder regionens medborgare. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.[_]Information om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare.

Det här får du arbeta med

Som förlösande[_]barnmorska arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. På våra förlossningskliniker värnar vi om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska[_]utvecklas och bibehåller din kompetens,[_]något som främjas[_]genom kontinuerlig fortbildning. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. Du får ett varierande arbete genom dag/kväll/nattpass. Rotationstjänstgöring kan vara aktuellt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har lätt för att skapa och bibehålla relationer i yrkeslivet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra vårdenhetschefer för förlossningen; Gunilla Sjöberg (Jönköping), 010-242 14 24, Anna Linderholm (Värnamo), 010-244 73 44 och Anita André (Eksjö), 010-243 58 03. Fackliga företrädare är Anna-Frida Kånåhols (Jönköping), Caroline Kullinger (Värnamo) och[_]Anne-Sofie Blixt Källner (Eksjö), 010-241 00 00.[_]Sista ansökningsdag är den 27 september 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vi förstärker nu med Förlösande barnmorskor! Tillbaka till lediga jobb