Bibliotekarie

Bibliotek, Futurum

Vi söker

Inom Region Jönköpings län finns det bibliotek på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset Eksjö samt vid den Odontologiska Institutionen i Jönköping. Samtliga bibliotek tillhör organisatoriskt Futurum, en akademi för hälsa och vård. Vi söker nu en bibliotekarie med placering på Länssjukhuset Ryhov. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett arbete där du tillsammans med erfarna kollegor får utveckla ditt intresse för både pedagogisk verksamhet och informationssökning och får goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tjänsten har en inriktning på i första hand medicinskt biblioteksarbete med undervisning och handledning inom medicin och omvårdnad. Tjänsten innefattar även arbete inom den del av verksamheten som riktar sig mot patienter. Din placering är på Länssjukhuset Ryhov men du kommer även att tjänstgöra vid något av regionens andra bibliotek.

Läs mer om oss: Futurum Bibliotek

Din kompetens

Vi ser att du har examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Arbetsuppgifterna kräver god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och du ser möjligheterna i förändringar. Vidare så trivs du i rollen att arbeta både självständigt samt i samarbete med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bibliotekschef Åsa Zetterling, tfn 010-242 24 90. Facklig kontaktperson för DIK är Catarina Rådefjäll, tfn 010-2422498. Välkommen att söka jobbet via länken. Sista ansökningsdag är den 5 oktober.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Bibliotekarie Tillbaka till lediga jobb