Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under maj månad

Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under maj månad

Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under maj månad
Vårdcentralerna Bra Livs aktiviteter under maj månad Foto: Ulf Lindberg

Här ser du vad som händer på våra vårdcentraler runt om i länet! Aktiviteterna publiceras fortlöpande.

Hälsomarknad i Tranås

Tranås vårdcentral visar upp delar av sin verksamhet samt möjlighet till blodtryckstagning, utandningstest och samtal med olika medarbetare. Välkomna lördagen den 26 maj 2018, klockan 10.00-13.00, Bankgatan i Tranås.
Hälsomarknad i Tranås 26 maj 2018

Temaföreläsning

Föreläsning av fysioterapeut, Mikael Porss, om hjärnan och fysisk aktivitet. Välkommen till Seniorcentralen, Servicehuset Berget, Piratens gata 9, Tranås, klockan 14:00-15:00, torsdagen den 3 maj 2018.
Temaföreläsningar våren 2018

Vi syns på Öxnehagadagen

Välkommen att träffa oss från Öxnehaga vårdcentral på Öxnehagadagen. Vi informerar om vår verksamhet. Kom och mingla bland dansare och lyssna på musik! 
Vi kommer att delta på Öxnehagadagen den 19 maj 2018

Sömnsvårigheter?

Välkommen till kostnadsfri föreläsning om sömn på Bankeryds vårdcentral, onsdagar ojämna veckor klockan 15.00–16.00. Under föreläsningen kommer du att få ökad kunskap om sömn och sömnproblem. Vi kommer även att gå igenom råd och konkreta strategier som du kan använda för att få till en bättre sömn, baserat på kognitiv beteendeterapi.
Välkommen till en kostnadsfri föreläsning om sömn!

Föreläsning om stress

Stressrelaterad ohälsa är den vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige. Att ta tag i sin stressproblematik, framförallt i god tid, är verkligen att rekommendera. Bankeryds vårdcentral håller i föreläsning där du får lära dig vad stress är och varför den uppstår. Du får även lära dig mer om vad långvarig stress kan leda till. Du behöver inte anmäla dig och det är kostnadsfritt.
Välkommen till en kostnadsfri öppen föreläsning om stress!